Събития

Академия за програмиране и уебдизайн CodeSpot – 27.10.2018

  Вторият сезон на безплатната академия по програмиране и уебдизайн CodeSpot стартира на 27-и октомври. Участниците ще изучават HTML, CSS и  Java Script в продължение на 4 месеца. В края на курса ще имат възможността да приложат своите знания, изготвяйки проект. За успешното завършване ще бъдат раздадени и сертификати.

Изложение на български университети – 13.10.2018

  На 13-и октомври се проведе първото за Пазарджик Изложение на български университети. Събитието събра на едно място едни от най-търсените университети, а целта бе да срещне ученици и студенти в неформална атмосфера, за да получат информация относно кандидатстване, прием и специалности. Сред тях бяха СУ “Св. Климент Охридски”, Нов български университет, ПУ “Паисий Хилендарски”,

Публична дискусия „Пътят на програмиста” – 11.10.2018

  Второто издание на публичната дискусия “Пътят на програмиста” се състоя на 11-и октомври . Събитието ни запозна с историята на Никол Димитрова, Николай Дерменджиев и Кристиян Боянов. Те споделиха както какво означава програмирането за тях, така и за IT сферата като цяло и отговориха на въпросите на публиката. На събитието беше представен и втория

Пазарджик Експо – младежко изложение 08-09.09.2018

  Тазгодишното издание на “Пазарджик Експо – младежко изложение” се проведе като част от дневните дейности на Плюс Фестивал 2018 – All Stars и отново събра на едно място организации, клубове и школи от Пазарджик.

Social Evenings #3 – 20.08.2018

  Третото издание на Social Evenings ни срещна с очарователната и талантлива Михаела Филева! С нея говорихме за музика, вдъхновение и за осъзнатите избори в живота ни. А домакини, разбира се, бяха приятелите ни от Heaven Bar&Garden.

Тренировъчен лагер #4 “Работа в екип” – 21-22.07.2018

  На 21-22 юли в гр. Карлово се проведе Тренировъчен лагер #4 на тема “Работа в екип”, организиран от Съвета за младежка политика в партньорства с Младежко просранство на прогреса и Институт Перспективи. В рамките на два дни над 40 младежи работиха върху основните ценности, нужни за добрата работа в екип.

Social Evenings #2 – 07.06.2018

  Мина успешно и второто издание на Social Evenings, на което алпинистът Дойчин Боянов запозна гостите със своята история, с предизвикателствата и трудностите на един алпинист, както и отговори на въпросите на публиката. А наши любезни домакини отново бяха Heaven Bar&Garden.

Пазарджик и Пещера на кирилица – 24.05-25.05.2018

  На 24-и и 25-и май по повод Деня на българската просвета и култура и славянската писменост се състоя кампания, целяща да популяризира писането на кирилица в социалните мрежи. Младежите от клоновете на Съвета за младежка политика в Пазарджик и Пещера раздадоха флаери с „преведени” стихотворения на т.нар. шльокавица с призив „Тъпо, нали? Пиши на